Pr-7 programmer

Janna Eliasen vil også forsætte på sekretærposten. Vi gør det i en begrænset periode for at sikre,at der pr-7 programmer er en ledelsen i DKF,samt at DKF har mere tid til at find den ny formand og sekretær.

Venlig hilsen Ann Rysgaard og Janna Eliasen. Jeg er 52 år og har arbejdet med økonomi i de sidste 26 år, de sidste 8 år indenfor Folkekirken. Jeg har derudover været aktivt medlem i Rideklubben Birkens bestyrelse både som formand men også som kassere, de sidste par år har jeg dog sidet udenfor bestyrelsen, men har stadig hjulpet med regnskabet. Min kæreste og min datter er kusk på hobbyplan så jeg kender lidt til dette, hvilket også gør at jeg er en del af den faste stab i MKS’ sekretariat og senest er en del af de superbrugere der skal uddannes i Driving. Jeg vil tilbyde min assistance omkring økonomi da dette er min spidskompetence, og så er jeg jo med i den sport som familien er med i, men der hvor jeg kan gøre en forskel. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. De er listets op på siden her, hvor man også kan læse de foregående års beretninger.

Did not find what they wanted? Try here

Det haster ganske alvorligt med, at få navne på personer der vil gøre et stykke arbejde i Dansk Køre Forbund, faktisk er alle poster ledige, formand, kasserer, sekretær og forretningsudvalg, og for at de ansvarlige i medlemsforeningerne og selskaberne under Dansk Køre Forbund, kan nå at rådføre sig med sit bagland, inden de skal indstille og stemme om kandidater, haster det. Dansk Køre Forbund skal have ny forperson, efter at Ann Rysgaard, på Dansk Køre Forbunds hjemmeside har meddelt at hun går af ved hovedbestyrelsesmødet i slutningen af november. Det er ikke et nemt job at påtage sig, tvært i mod, det er øretævernes holdeplads. Men også en post, der kan være givende, hvor man møder en masse mennesker der brænder for deres sport, interesse. For år siden vil jeg nok, have ønsket en person der har visioner, ideer om hvor køresporten skal hen, hvordan man får flere medlemmer. En person der har ideer, er en ildsjæl, om hvad der skal ske, rummer sjældent hele sporten, organisationen.

Og har tit svært ved at accepter, at vejen kan være andre veje, end den man har i sit hoved. Dansk Køre Forbunds formand går af. Den ubehagelige stemning som kendetegner DKF i øjeblikket vil jeg ikke arbejde i mere. Den personlige hetz forsætter med informationer om at man ikke ønsker at arbejde med ’’den formand”. Køreudvalget har defineret opgaven mere præcist til målgruppen: Kuske, der kører Landsstævner og vil køre eller allerede kører internationale stævner med henblik på at forøge deres muligheder for at klare sig godt til internationale mesterskaber.

Para – kusk i grad 1 profil 12a. Det betyder, at Henriette er klassificeret som maksimalt handicappet, da lægerne ikke mener, at hun på noget tidspunkt vil blive bedre men snarere dårligere. Andre, der kan få det bedre, kan hvert andet år blive taget op til vurdering og herefter få ændret klassifikation til et andet og bedre niveau. MS Word DOC, eng – 27kb.

admin