Programmering 1 distans

Distanskurser Studera när och var programmering 1 distans vill. Rabatter och erbjudanden Har du läst kurser hos tidigare, eller är du student? Då kan du få rabatt på din nästa kurs!

Folkuniversitetet i Malmö På Folkuniversitetet i Malmö finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra. Vill du lära dig nya saker tillsammans med andra? Kanske är ni ett band som spelar rock, en grupp som spelar teater, ett gäng som tycker om att fotografera, några som vill studera filosofi? Då kan studiecirkeln vara något för er. Folkuniversitetets svenskutbildningar för företag och organisationer vänder sig till dig som vill ge dina internationella medarbetare möjlighet att förbättra sin svenska. Mål Kursen ger dig grundläggande kunskaper i att skapa illustrationer för trycksaker och webben med Adobe Illustrator CC.

Did not find what they wanted? Try here

Målgrupp Kursen passar dig som har god datorvana och är intresserad av att lära dig Illustrator CC. Du lär dig hela produktionskedjan från idé till original. Vi tittar även på hur progammen samverkar med varandra för att effektivisera ditt arbetsflöde. Photoshop är marknadens ledande bildbehandlingsprogram och används av såväl professionella fotografer som kommunikatörer på informations- och marknadsavdelningar. Lightroom är Adobes moderna arbetsflödesprogram för fotografer.

admin